Big Mac Sallad
Gör så här
-
3
Stek färsen tillsammans med kryddorna tills den är genomstekt och har fått en fin färg.
-
4
Låt färsen svalna.
-
1
Hacka saltgurkan i mindre bitar och blanda tillsammans med de övriga ingredienserna. Glöm inte att smaka av såsen. Saknas något, tillsätt det.
-
2
Låt såsen stå i kylen i minst 20-30 minuter före servering; detta gör att såsen blir ännu godare.
-
5
Hacka isbergssalladen, dela och skölj tomaterna, grovriv osten eller skär den i kuber.
-
6
Finhacka löken
-
7
Blanda ihop allt som ska vara i salladen i en stor skål. Här väljer du själv om du vill blanda ihop den med dressingen eller inte. Om salladen ska ätas en annan dag är det bättre att skippa dressingen. Lägg upp och servera. Avsluta sedan med att toppa med dressingen och sesamfrön.
Färsen
Dressingen
Salladen