Amerikansk Remouladsås
Gör så här
-
1
Hacka schalottenlöken fint. Hacka även kaprisen och cornichons.
-
2
Hacka eller pressa vitlöken fint.
-
3
Blanda majonnäsen med det hackade (schalottenlöken, kaprisen med mera) samt tillsätt smaksättningen.
-
4
Låt gärna såsen "sätta sig" i kylen i 15-20 minuter före servering.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Amerikansk Remouladsås
Hur lång tid tar det att laga Amerikansk Remouladsås?
Det tar totalt 10 minuter att laga Amerikansk Remouladsås. Förberedelserna tar cirka 3 minuter och tillagningen tar ungefär 7 minuter.
Hur många portioner ger receptet Amerikansk Remouladsås?
Detta recept ger 1 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Amerikansk Remouladsås glutenfritt?
Amerikansk Remouladsås verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Amerikansk Remouladsås?
De huvudsakliga ingredienserna i Amerikansk Remouladsås är: Majonnäs , Dijonsenap, Kapris , Schalottenlök , Vitlöksklyfta . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Amerikansk Remouladsås?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Amerikansk Remouladsås håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Amerikansk Remouladsås?
Amerikansk Remouladsås är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.