Dansk Remouladsås bästa receptet!

Publicerad 2022-10-16
Uppdaterad 2023-05-10
19
Denna Remouladsås blir så god, gjord på det danska sättet med curry i såklart! Samt en bas bestående av majo och smetana (syrad grädde) eller crème fraiche. Så god att ha på smörrebröd eller till "panerad fisk" eller ugnsbakad lax, torsk mm
Ingredienser 11
Svårighet: Lätt
10 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Hacka gräslöken, saltgurkan och kaprisen fint.

  2. 2

    Blanda ihop smetana med majonnäs. Rör ner de hackade grönsakerna och tillsätt resterande ingredienser.

  3. 3

    Smaka av med salt och peppar.

  4. 4

    Den blir godare om den får dra lite, men man kan även äta den direkt. Såsen håller sig några dagar i kylskåpet, så det går bra att förbereda den i förväg om man önskar.

Kommentarer (3)

Skriv en kommentar

5 out of 5 stars

Jättegod 😊 Även min dotter som vanligtvis inte gillar curry tyckte den var supergod.

Marie Olsson Sköldberg

5 out of 5 stars

Precis så skall den smaka.

Magnus Burman

5 out of 5 stars

Fantastiskt god jag tar bort curry som inte är min favorit, godast om den får dra minst ett par timmar

Gabrielle Lund