Sockerfri teriyakisås

Publicerad 2022-11-30
Uppdaterad 2024-03-11
2
Uppdaterat recept: Ännu godare teriyakisås som smakar magiskt gott görs såklart utan socker och är lchf vänlig. Funkar utmärkt till lax, kyckling i asiatiska rätter. Eller i sallader kolla in min "asiatiska broccolisallad" så god, xantangummi används i receptet för att bidra till att teriyakisåsen ska tjockna och efter likna originalet som vanligtvis innehåller majsstärkelse .
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
15 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Riv ingefäran och vitlöken fint, blanda dem med de övriga ingredienserna i en kastrull och låt koka ihop i cirka 10-15 minuter tills teriyakisåsen har börjat tjockna.

  2. 2

    Låt svalna. Använd direkt i sallader, på fisk, kyckling med mera. Förvara i kylen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar