Skagenröra med peparot
Gör så här
-
1
Skala räkorna och hacka dem sedan grovt. Finhacka rödlöken samt riv zesten från citronen.
-
2
Lägg dem i en skål och blanda med majonnäs och crème fraîche. Tillsätt smaksättningen och avsluta med att smaka av med salt och peppar.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Skagenröra med peparot
Hur lång tid tar det att laga Skagenröra med peparot?
Det tar totalt 15 minuter att laga Skagenröra med peparot. Förberedelserna tar cirka 5 minuter och tillagningen tar ungefär 11 minuter.
Hur många portioner ger receptet Skagenröra med peparot?
Detta recept ger 2 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Skagenröra med peparot glutenfritt?
Skagenröra med peparot verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Skagenröra med peparot?
De huvudsakliga ingredienserna i Skagenröra med peparot är: Färska skalade räkor , Rödlök finhackad, Majonäs, Creme fraiche , Finriven pepparot. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Skagenröra med peparot?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Skagenröra med peparot håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Skagenröra med peparot?
Skagenröra med peparot är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.