Salsa de pimienta verde y perejil
Gör så här
-
1
Pica finamente las chalotas. Machaca la pimienta verde en un mortero y luego fríela junto con las chalotas en mantequilla (aprox. 1 cucharada) durante unos 2 minutos.
-
2
Añade todos los demás ingredientes y deja que cueza a fuego lento durante aproximadamente 30-35 minutos.
-
3
Bate o remueve la salsa de vez en cuando para evitar que se queme o se adhiera al fondo.
Instrucciones
Kommentarer (0)
Vad tyckte du om receptet?
Vanliga frågor om Salsa de pimienta verde y perejil
Hur lång tid tar det att laga Salsa de pimienta verde y perejil?
Det tar totalt 35 minuter att laga Salsa de pimienta verde y perejil. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Salsa de pimienta verde y perejil?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Salsa de pimienta verde y perejil glutenfritt?
Salsa de pimienta verde y perejil innehåller gluteninnehållande ingredienser som salsa de soja. För att göra receptet glutenfritt kan du byta ut dessa mot glutenfria alternativ.
Vilka ingredienser behöver jag till Salsa de pimienta verde y perejil?
De huvudsakliga ingredienserna i Salsa de pimienta verde y perejil är: crème fraîche, nata, fond líquido de ternera/res, salsa de soja, chalotas. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Salsa de pimienta verde y perejil?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Salsa de pimienta verde y perejil håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Salsa de pimienta verde y perejil?
Salsa de pimienta verde y perejil är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.