Allt om nya sidan

Från inspiration till portion

Andreas Domeij

Från inspiration till portion

Äntligen har lagatochklart fått en helt ny hemsida, mer recept, Tidssparande funktioner,  bättre funktionalitet och en helt ny look med nya sloganen "från inspiration till portion"  med det fortsatta målet  inspirera matglädje runt om i Sverige. 

Inspirationsbrevet Kommer tillbaka max 1 mail  varje månad bli prenumerant idag helt gratis på sidan "Inspirationsbrev" genom att fylla in ditt Förnamn + E-postadress 
Ta del utav bland annat:
  • ✔️ Nya recept
  • ✔️ Exklusiva tips och trix i köket
  • ✔️ Serveringsförlag
  • ✔️ Uppdateringar

(OBS: Skulle du inte få ett bekräfta din epost mail så är du redan prenumerant)

 DET HÄR ÄR NYTT 

  • Att anpassa recepten har aldrig varit enklare, tryck på + eller - för att ändra portionerna i ett recept, välj portioner efter mängden du vill laga både för att spara tid och matsvinn. Måtten ändras automatiskt när portionerna ändras så att du inte ska behöva tillsätta t.ex. 13.2 matskedar i ett recept utan  istället visas 2 dl för att slippa onödig krångel och tid i köket. 

  • Att Söka recept är bara en knapptryckning bort  Sök bland 180 + recept till olika tillfällen  

  • Recept taggar ovan för alla recept så som "Ägg", "choklad" och "vanilj" 


  • Recept matchning finns under varje recept, liknade recept syns med en procentuell matchning (Baseras främst på liknade ingridenser)

  • Se antalet ingredienser i  ett recept

  • Missa inte att nya recept publiceras på sidan nästan varje dag 

Om du har testat ett av mina recept så får du väldigt gärna lämna ditt omdöme (e-postadress kommer inte synas) och för tillfället syns inte kommentaren på sidan. Tack påförhand 


Framöver om några veckor kommer du kunna  kommentera, har du en fråga om ett recept skicka ett dm på Instagram eller ett pm på Facebook



Andreas Domeij

Ung Receptkreatör som sedan 2019 har jag skapat recept på lagatochklart på sidan av studier. 17 år gammal, bor i Båstad där jag pluggar Mat och dryck på Apelrydskolan.