Nytänkande, Välsmakande och användningsbart. Pesto är så mycket mer än bara basilika sen vad som räknas om rikigt pesto är en annan sak, Man kan på många olika sätt göra nya varianter för att experimentera bland smak eller minimera pris. I detta blogginlägg lär du dig om hur man på bästa sätt kan göra pesto på allt möjligt från aubergine till spenat!
Basilika i pesto, kan bytas ut mot en mängd andra grönsaker/Bladgrönt såsom
-
Spenat
-
Ruccola
- Mache - sallad
-
Dill,Gräslök,Persilja,Dragon,Timjan,rosmarin mm
-
Ramslök,
-
Paprika
- Grönkål
- Svartkål
- Morot, sallad, zucchini, paprika ( allt i samma)
-
Tomater (även soltorkade)
-
Rostade grönsaker
-
Bakad lök
-
Aubergine
mm det finns såklar fler
Addera/byt ut i den "vanliga peston"
Med detta i:
- Ricotta
- Macarpone
- rostad vitlök
- Ha i andra nötter (hasselnötter,cashewnötter, valnötter,solroskärnor,makadamanötter mm)