Vad ska man använda pulveriserat sötningsmedel till?
Funkar utmärkt till Frosting, cheesecake och biskvier eller i recept man inte vill kunna känna kristallerna från sötningsmedlet.
Funkar utmärkt till Frosting, cheesecake och biskvier eller i recept man inte vill kunna känna kristallerna från sötningsmedlet.
- Du kan köpa pulveriserat sötningsmedel i butik men priset minskar om du gör själv och gör att du själv kan välja sötningsmedlet.
- Detta kan användas istället för sukrin melis Eller florsocker i ett recept. Jag gillar även att använda pulveriserat sötningsmedel i recept som kolasås /drinkar då man vill att sötningsmedlet enkelt löser upp sig
Bäst Resultat får du genom att använda en Kaffekvarn eller i en mindre mixer som har en kniven lågt i mixern. Du måste alltid förvara pulvret i en förslutbar behållare eller burk, Förvaras mörkt och svalt.
Gör såhär
1. Tillsätt valfri mängd sötningsmedel i en blender/ automatisk kaffekvarn. Mängden ökar när den har blivit pulveriserad.
2. Mixa ca 30 sek tills sötningen har blivit fluffigt och pulveriserad
2. Mixa ca 30 sek tills sötningen har blivit fluffigt och pulveriserad