Big Mac Sallad

Publicerad 2022-11-05
Uppdaterad 2024-05-17
3
Tänk dig en big mac fast i salladsformat med god dressing likt "originalet" hur mycket godare är och låter inte det? samt helt lchf vänligt såklart! . Det bästa som alltid med sallad hemma är att du kan variera den med dom grönsaker du tycker eller har hemma i den kylskåp samt att använda proteinet som du föredrar exempelvis kalkon, fläsk ,nöt.
Ingredienser 18
Svårighet: Lätt
60 min

Ingredienser

3 Portioner

Big mac såsen

Bas

Färsen

Gör så här

    Färsen

  1. 3

    Stek färsen tillsammans med kryddorna tills den är genomstekt och har fått en fin färg.

  2. 4

    Låt färsen svalna.

  3. Dressingen

  4. 1

    Hacka saltgurkan i mindre bitar och blanda tillsammans med de övriga ingredienserna. Glöm inte att smaka av såsen. Saknas något, tillsätt det.

  5. 2

    Låt såsen stå i kylen i minst 20-30 minuter före servering; detta gör att såsen blir ännu godare.

  6. Salladen

  7. 5

    Hacka isbergssalladen, dela och skölj tomaterna, grovriv osten eller skär den i kuber.

  8. 6

    Finhacka löken

  9. 7

    Blanda ihop allt som ska vara i salladen i en stor skål. Här väljer du själv om du vill blanda ihop den med dressingen eller inte. Om salladen ska ätas en annan dag är det bättre att skippa dressingen. Lägg upp och servera. Avsluta sedan med att toppa med dressingen och sesamfrön.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar