Butternutpumpapuré
Butternutpumpapuré
Publicerad 2024-01-02
Uppdaterad 2024-01-02
0
Det bästa med denna puré är dess mångsidighet. Du kan servera den som den är, som ett hälsosamt alternativ till potatismos, eller som ett perfekt komplement till din favoritkött- eller kycklingrätt. Helt perfekt att servera till boeuf bourguignon
Så köp en butternutpumpa och Inspireras av mitt recept redan idag!
Gör så här
-
1
Ställ in ugnen på 160 grader, varmluft.
-
2
Dela pumpan på mitten, lägg den på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 1 timme.
-
3
Bryn smöret medan pumpan är i ugnen. Gör det i omgångar för att förebygga att det bränns (se receptet "Brynt smör på rätt sätt").
-
4
Ta ut pumpan ur ugnen och låt den svalna något innan du tar bort skalet.
-
4
Blanda med de övriga ingredienserna.
-
6
Värm upp purén i en kastrull om den inte är tillräckligt varm. Servera och njut till grytor, fisk och kött.