Butternutpumpapuré

Publicerad 2024-01-02
Uppdaterad 2024-01-02
0
Det bästa med denna puré är dess mångsidighet. Du kan servera den som den är, som ett hälsosamt alternativ till potatismos, eller som ett perfekt komplement till din favoritkött- eller kycklingrätt. Helt perfekt att servera till boeuf bourguignon Så köp en butternutpumpa och Inspireras av mitt recept redan idag!
Ingredienser 4
Svårighet: Medel
80 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Ställ in ugnen på 160 grader, varmluft.

  2. 2

    Dela pumpan på mitten, lägg den på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 1 timme.

  3. 3

    Bryn smöret medan pumpan är i ugnen. Gör det i omgångar för att förebygga att det bränns (se receptet "Brynt smör på rätt sätt").

  4. 4

    Ta ut pumpan ur ugnen och låt den svalna något innan du tar bort skalet.

  5. 4

    Blanda med de övriga ingredienserna.

  6. 6

    Värm upp purén i en kastrull om den inte är tillräckligt varm. Servera och njut till grytor, fisk och kött.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar