SaveShare
Tips på fyllningar 
 
Vegetarisk: Chèvre, rostade pinjenötter, rödlök,mozzarella och ruccola (skall inte värmas) 
 
Köttalternativ 1: Köttfärs,rödlök,champinjoner,tacokrydda och mozzarella
 
Köttalternativ 2: Skinka,tomater,rödlök,champinjoner,mozzarella och ruccola (skall inte värmas) 
 
Köttalternativ 3: Salami/chorizo,rödlök,mozzarella,ruccola (skall inte värmas) 
Botten
 3 dl Riven ost
 4 dl Riven zucchini
 3 st Ägg
 4 msk Kokosmjöl Aman prana
 ¼ tsk Salt
1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

2

Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt övriga ingredienser till botten. (Använd gärna en sill när du tillsätter kokosmjölet frö att slippa klumpar) Tryck ut zucchinipizzan på en bakpappersklädd plåt ganska tunt botten blir tjockare i ugnen och forma en pizza med hjälp av ett en slickepott . Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg.

Timer hittar du här: [ 15 Minutes

3

Fördela valfri topping (tomatsås ,tillbehör och ost ) över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Timer hittar du här: 15 Minutes

Ingredienser

Botten
 3 dl Riven ost
 4 dl Riven zucchini
 3 st Ägg
 4 msk Kokosmjöl Aman prana
 ¼ tsk Salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

2

Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt övriga ingredienser till botten. (Använd gärna en sill när du tillsätter kokosmjölet frö att slippa klumpar) Tryck ut zucchinipizzan på en bakpappersklädd plåt ganska tunt botten blir tjockare i ugnen och forma en pizza med hjälp av ett en slickepott . Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg.

Timer hittar du här: [ 15 Minutes

3

Fördela valfri topping (tomatsås ,tillbehör och ost ) över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Timer hittar du här: 15 Minutes

Zucchinipizza 2.0
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]