Hacka/dela chokladen i mindre bitar smält tillsammans med smöret i en kastrull.Rör om tills chokladen och smöret har smält ta bort kastrullen från värmen och tillsätt sötningen (söta alltid efter ditt egna behov)
Tillsätt sedan grädden och äggen en åt taget och blanda till en jämn smet.
Häll chokladsmeten i en brödform sätt i en hög långpanna eller stor gratängform, till hälften fylld med hett vatten.. Låt grädda i 175-180 grader, längst ner i ugnen, i ca 35 eller till kakan har satt sig den kommer att sätta sig lite under tiden den svalnar.
Ingredienser
Instruktioner
Hacka/dela chokladen i mindre bitar smält tillsammans med smöret i en kastrull.Rör om tills chokladen och smöret har smält ta bort kastrullen från värmen och tillsätt sötningen (söta alltid efter ditt egna behov)
Tillsätt sedan grädden och äggen en åt taget och blanda till en jämn smet.
Häll chokladsmeten i en brödform sätt i en hög långpanna eller stor gratängform, till hälften fylld med hett vatten.. Låt grädda i 175-180 grader, längst ner i ugnen, i ca 35 eller till kakan har satt sig den kommer att sätta sig lite under tiden den svalnar.