• Pinjenötter kan bytas mot mandel med skal eller skållad mandel eller solrosfrön. 

SaveShare
 150 g Spenat
 1 dl Parmesanosten
 30 g Pinjenötter
 1,50 dl Olivolja
 Salt efter behov
 2 st Vitlöksklyftor
1

Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med Spenat, vitlök och olivolja.

2

Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

 150 g Spenat
 1 dl Parmesanosten
 30 g Pinjenötter
 1,50 dl Olivolja
 Salt efter behov
 2 st Vitlöksklyftor

Instruktioner

1

Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med Spenat, vitlök och olivolja.

2

Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.

Spenatpesto
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]