Pinjenötter kan bytas mot mandel med skal eller skållad mandel eller solrosfrön.
150 g Spenat
1 dl Parmesanosten
30 g Pinjenötter
1,50 dl Olivolja
Salt efter behov
2 st Vitlöksklyftor
1
Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med Spenat, vitlök och olivolja.
2
Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
Ingredienser
150 g Spenat
1 dl Parmesanosten
30 g Pinjenötter
1,50 dl Olivolja
Salt efter behov
2 st Vitlöksklyftor
Instruktioner
1
Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna och mixa dem tillsammans med Spenat, vitlök och olivolja.
2
Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]