SaveShare
 0,50 dl Äppelcidervinäger
 1 dl Glutenfri Soja
 ½ dl Sötningsmedel Sukrin Gold
 2 st Vitlöksklyftor
 1 msk Riven Ingefära
 ½ tsk Xantangummi
1

Riv ingefära och vitlöken fint, blanda tillsammans med resterande ingredienser i en kastrull låt koka ca 10 min tills teriyakisåsen har börjat tjockna

2

Låt svalna, förvara i kylen håller några veckor

Ingredienser

 0,50 dl Äppelcidervinäger
 1 dl Glutenfri Soja
 ½ dl Sötningsmedel Sukrin Gold
 2 st Vitlöksklyftor
 1 msk Riven Ingefära
 ½ tsk Xantangummi

Instruktioner

1

Riv ingefära och vitlöken fint, blanda tillsammans med resterande ingredienser i en kastrull låt koka ca 10 min tills teriyakisåsen har börjat tjockna

2

Låt svalna, förvara i kylen håller några veckor

Sockerfri teriyakisås
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 11 Average: 3.5]