SaveShare
 5 dl Rabarber hackade ca 2 cm bitar
 3 msk Vatten
 ½ dl Sötningsmedel Söta efter ditt behov
 2 tsk Kardemumma
 ½ tsk Vaniljpulver
1

Hacka rabarberna i mindre bitar ca 2 cm tillsätt i kastrullen tillsammans med resterande ingredienser låt koka på medelhög/låg värme tills rabarbern mjuknar ca 10 Minutes

2

Låt svalna häll upp i valfri burk håller ca 3/4 dgr/1 vecka

Ingredienser

 5 dl Rabarber hackade ca 2 cm bitar
 3 msk Vatten
 ½ dl Sötningsmedel Söta efter ditt behov
 2 tsk Kardemumma
 ½ tsk Vaniljpulver

Instruktioner

1

Hacka rabarberna i mindre bitar ca 2 cm tillsätt i kastrullen tillsammans med resterande ingredienser låt koka på medelhög/låg värme tills rabarbern mjuknar ca 10 Minutes

2

Låt svalna häll upp i valfri burk håller ca 3/4 dgr/1 vecka

Sockerfri Rabarberkompott
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]