Sätt ugnen på 220 grader. Hetta upp oljan i en kastrull. Tillsätt lök och vitlök och stek tills den mjuknat, cirka 5 minuter.
Rör ner tomatsåsen, oregano, persilja vin, grädde, creme fraiche chili,fiskfond och soja. Sjud såsen i 10 min på låg värme.
Smaka av med salt och peppar. Ta bort från värmen. Häll i ugnsfast form, lägg i räkorna och toppa med osten som du river eller smular ner Gratinera i ca 15 minuter eller tills osten har fått fin färg
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 220 grader. Hetta upp oljan i en kastrull. Tillsätt lök och vitlök och stek tills den mjuknat, cirka 5 minuter.
Rör ner tomatsåsen, oregano, persilja vin, grädde, creme fraiche chili,fiskfond och soja. Sjud såsen i 10 min på låg värme.
Smaka av med salt och peppar. Ta bort från värmen. Häll i ugnsfast form, lägg i räkorna och toppa med osten som du river eller smular ner Gratinera i ca 15 minuter eller tills osten har fått fin färg
2 Comments
P.M.
Posted on: 7 maj, 2020Tomatsåsen man ska använda, vilken är det; eller menar du någon form av konserverad tomat?
Andreas Domeij
Posted on: 7 maj, 2020Jag brukar använda färdig tomatsås på burk t.e.x Barilla men det borde funka bra med krossade tomater.