Blanda ihop de torra ingredienserna, Vispa sötningsmedel och det rumsvarma smöret krämigt tillsätt sedan ägg och grädden. Blanda ihop tillsammans med de torra ingredienserna. Tyck ut smeten i en välklädd form jämt.
Hacka rabarberna i mindre bitar tryck i rabarberbitarna i degen toppa gärna med kanel över rabarberbitarna.
Vispa ihop sötningsmedlet, färskosten och äggulan Toppa sedan över rabarberna
Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt eller smält det lätt i mikron blanda tillsammans med resterande ingredienser till ett smul toppa och smula över "vaniljsåsen" grädda i ugnen på 175 grader ca 35 minuter låt sedan svalna minst i 30 minuter
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop de torra ingredienserna, Vispa sötningsmedel och det rumsvarma smöret krämigt tillsätt sedan ägg och grädden. Blanda ihop tillsammans med de torra ingredienserna. Tyck ut smeten i en välklädd form jämt.
Hacka rabarberna i mindre bitar tryck i rabarberbitarna i degen toppa gärna med kanel över rabarberbitarna.
Vispa ihop sötningsmedlet, färskosten och äggulan Toppa sedan över rabarberna
Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt eller smält det lätt i mikron blanda tillsammans med resterande ingredienser till ett smul toppa och smula över "vaniljsåsen" grädda i ugnen på 175 grader ca 35 minuter låt sedan svalna minst i 30 minuter