SaveShare
 0,60 dl Kokosmjöl
 1,50 dl Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 2 msk Fiberhusk
 2 tsk Kanel
 1,50 tsk Ingefära
 2 tsk Kardemumma
 4 st Ägg
 100 g Smält Smör
 1 dl Sötningsmedel
 ¼ tsk Salt
1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda de torra Ingredienserna i en bunke

3

Smält smöret i en kastrull vispa tillsammans med äggen och sötningen (några minuter) Rör ner de torra ingredienserna och blanda väl .

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd springform ställ in nedre delen av ugnen ca 30-35 min

Ingredienser

 0,60 dl Kokosmjöl
 1,50 dl Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 2 msk Fiberhusk
 2 tsk Kanel
 1,50 tsk Ingefära
 2 tsk Kardemumma
 4 st Ägg
 100 g Smält Smör
 1 dl Sötningsmedel
 ¼ tsk Salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda de torra Ingredienserna i en bunke

3

Smält smöret i en kastrull vispa tillsammans med äggen och sötningen (några minuter) Rör ner de torra ingredienserna och blanda väl .

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd springform ställ in nedre delen av ugnen ca 30-35 min

Saftig mjukkaka med julsmaker
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]