SaveShare
 3 st Ägg
 1 dl Sötningsmedel
 0,50 g Safran
 2 tsk Bakpulver
 3,50 dl Mandelmjöl
 1 dl Grädde
 150 g Smör
 2 tsk Fiberhusk
 ½ dl Riven Kokos
1

Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt med elvisp några minuter. Blanda mandelmjöl, bakpulver och fiberhusk i en bunke.

2

Smält smöret och blanda ner saffranet. Tillsätt smöret i äggblandningen tillsammans med grädde

3

Häll ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet häll i smörad form som du häller kokos i runt kanterna. Ställ i ugnen på 180 gr under över värme ca 25 min

Ingredienser

 3 st Ägg
 1 dl Sötningsmedel
 0,50 g Safran
 2 tsk Bakpulver
 3,50 dl Mandelmjöl
 1 dl Grädde
 150 g Smör
 2 tsk Fiberhusk
 ½ dl Riven Kokos

Instruktioner

1

Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt med elvisp några minuter. Blanda mandelmjöl, bakpulver och fiberhusk i en bunke.

2

Smält smöret och blanda ner saffranet. Tillsätt smöret i äggblandningen tillsammans med grädde

3

Häll ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet häll i smörad form som du häller kokos i runt kanterna. Ställ i ugnen på 180 gr under över värme ca 25 min

Saffranskaka
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 4]