Sätt ugnen på 180 gr, vispa ägg,sötning och smält smör fluffigt med elvisp några minuter.
I en annan bunke blandar du alla torra ingredienser. Blanda ner dom torra ingredienser i äggsmeten och rör om väl.
Skala pumpan och riv fint på ett rivjärn. tillsätt sedan i smeten och blanda till en jämn smet.
Häll i smeten i långpanna ca 32x 22 , Grädda kakan i 30 till 35 minuter. Känn med en provsticka i mitten. Om den är torr när du drar upp den, då är botten klar. Ta ut kakan och låt sedan svalna helt.
Vispa rumsvarmt smör, färskost och sötningsmedel (pulveriserat) fluffigt bred sedan över frostingen på kakan och låt stå i kyl i ca 20min
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 gr, vispa ägg,sötning och smält smör fluffigt med elvisp några minuter.
I en annan bunke blandar du alla torra ingredienser. Blanda ner dom torra ingredienser i äggsmeten och rör om väl.
Skala pumpan och riv fint på ett rivjärn. tillsätt sedan i smeten och blanda till en jämn smet.
Häll i smeten i långpanna ca 32x 22 , Grädda kakan i 30 till 35 minuter. Känn med en provsticka i mitten. Om den är torr när du drar upp den, då är botten klar. Ta ut kakan och låt sedan svalna helt.
Vispa rumsvarmt smör, färskost och sötningsmedel (pulveriserat) fluffigt bred sedan över frostingen på kakan och låt stå i kyl i ca 20min