SaveShare
Näringsinnehåll

Portioner 4

 500 g Lövbiff
Fyllning
 0,50 dl Riven pepparrot
 140 g Bacon
 2 msk Dijon
 1 st Lök
 200 g Färskost
Gräddsås
 2 msk Dijonsenap
 2,50 dl Grädde 40%
 2,50 dl Crème fraiche
 2 st Klyftor vitlök
 1 msk Vitvinsvinäger
 2 msk Glutenfri soja
 2 msk Oxfond
 sky från stekning av kött
 Salt och peppar efter behov
1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen .

Gräddsås
3

koka upp grädden tillsammans med crème fraichen Tillsätt resterande ingredienser Låt koka i ca 20 Minutes smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35- 40 Minutes Tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

 500 g Lövbiff
Fyllning
 0,50 dl Riven pepparrot
 140 g Bacon
 2 msk Dijon
 1 st Lök
 200 g Färskost
Gräddsås
 2 msk Dijonsenap
 2,50 dl Grädde 40%
 2,50 dl Crème fraiche
 2 st Klyftor vitlök
 1 msk Vitvinsvinäger
 2 msk Glutenfri soja
 2 msk Oxfond
 sky från stekning av kött
 Salt och peppar efter behov

Instruktioner

1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen .

Gräddsås
3

koka upp grädden tillsammans med crème fraichen Tillsätt resterande ingredienser Låt koka i ca 20 Minutes smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35- 40 Minutes Tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål

Pepparrots rullader i krämig gräddsås
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 4 Average: 4.8]