SaveShare
 2 dl Passionsfrukt juice Utan kärnor
 2 st Ägg
 2 st Ägggulor
 50 g Smör
 0,75 dl SötningsmedelSöta efter ditt behov
1

Tina Passionsfrukten jag använder frys i kuber sila bort kärnorna saften ska motsvara ca 1,7-2 dl Passions juice

2

Smält smöret i en kastrull tillsammans med saften och sötningen Koka upp och låt det hela sjuda ett par minuter.

3

Ta bort kastrullen från värmen Vispa ihop ägg och gulor i en bunke lätt, tillsätt i äggsmeten och låt koka på svag värme och rör under konstant omrörning tills curden har tjocknat. Låt svalna

Ingredienser

 2 dl Passionsfrukt juice Utan kärnor
 2 st Ägg
 2 st Ägggulor
 50 g Smör
 0,75 dl SötningsmedelSöta efter ditt behov

Instruktioner

1

Tina Passionsfrukten jag använder frys i kuber sila bort kärnorna saften ska motsvara ca 1,7-2 dl Passions juice

2

Smält smöret i en kastrull tillsammans med saften och sötningen Koka upp och låt det hela sjuda ett par minuter.

3

Ta bort kastrullen från värmen Vispa ihop ägg och gulor i en bunke lätt, tillsätt i äggsmeten och låt koka på svag värme och rör under konstant omrörning tills curden har tjocknat. Låt svalna

Passionscurd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]