Ostkaka lchf

Publicerad 2021-01-08
Uppdaterad 2023-05-10
2
Godaste ostkakan utan gluten, socker och lchf vänlig perfekt som dessert eller mellanmål! servera med vispad grädde och bär.
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
45 min

Ingredienser

10 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Ställ in ugnen på 180 grader, varmluft.

  2. 2

    Vispa ägg och sötströ till en fluffig konsistens med elvisp.

  3. 3

    Vispa ner resten av ingredienserna, utom 1/2 dl mandelspån, och häll smeten i en smord, ugnssäker form.

  4. 4

    Häll på resten av mandelspånen och grädda i cirka 30-40 minuter. Ha koll den sista tiden, eftersom kakan beroende på formen den ligger i, tillagas på olika sätt, tills kakan är fast. Låt den svalna i ungefär 10-15 minuter.

Kommentarer (1)

Skriv en kommentar

5 out of 5 stars

Godaste ostkakan jag någonsin ätit!!

Elsa