SaveShare

Tips:

  • Om du inte gillar kokos byt ut den och rulla bollarna istället i grovt hackad hasselnötter det passar så bra. 
 2 dl Hasselnötsmjöl
 1,50 msk Kako
 35 g Smör
 2 msk Sötningsmedel
Garnering
 Riven kokoseller grovt hackade hasselnötter
1

Blanda alla ingredienser i en bunke väl till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smet.

2

Rulla till bollar ca 5 st och rulla dem i kokosflingor . Låt stå i kylskåp ca 30 min -1 timme innan servering.

Ingredienser

 2 dl Hasselnötsmjöl
 1,50 msk Kako
 35 g Smör
 2 msk Sötningsmedel
Garnering
 Riven kokoseller grovt hackade hasselnötter

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en bunke väl till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smet.

2

Rulla till bollar ca 5 st och rulla dem i kokosflingor . Låt stå i kylskåp ca 30 min -1 timme innan servering.

Hasselnötsbollar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]