Tips:
- Om du inte gillar kokos byt ut den och rulla bollarna istället i grovt hackad hasselnötter det passar så bra.
2 dl Hasselnötsmjöl
1,50 msk Kako
35 g Smör
2 msk Sötningsmedel
Garnering
Riven kokoseller grovt hackade hasselnötter
1
Blanda alla ingredienser i en bunke väl till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smet.
2
Rulla till bollar ca 5 st och rulla dem i kokosflingor . Låt stå i kylskåp ca 30 min -1 timme innan servering.
Ingredienser
2 dl Hasselnötsmjöl
1,50 msk Kako
35 g Smör
2 msk Sötningsmedel
Garnering
Riven kokoseller grovt hackade hasselnötter
Instruktioner
1
Blanda alla ingredienser i en bunke väl till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smet.
2
Rulla till bollar ca 5 st och rulla dem i kokosflingor . Låt stå i kylskåp ca 30 min -1 timme innan servering.
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]