SaveShare
Våfflor
 5 st Ägg
 150 g Morötter
 2 dl Grädde
 2 tsk Bakpulver
 1 dl Mandelmjöl
 1 msk Fiberhusk
 ½ dl Pofiber
 ½ tsk Salt
Laxröra
 2 tsk Pepparrot riven
 350 g Varmrökt Lax
 2 dl Majonäs
 1,50 tsk Dill frön
1

Vispa ihop ägg, grädde lätt i en bunke, riv morötterna fint tillsätt i äggsmeten tillsammans med resterande ingredienser

2

Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen väl med smör till första omgången, sedan behöver den knappast smörjas. Häll på med smet och grädda våfflorna guldbruna.

3

Hacka eller klipp varmrökta laxen i mindre bitar blanda tillsammans med krossade dillfrön,majonnäs och riven pepparrot i en bunke/skål.

Ingredienser

Våfflor
 5 st Ägg
 150 g Morötter
 2 dl Grädde
 2 tsk Bakpulver
 1 dl Mandelmjöl
 1 msk Fiberhusk
 ½ dl Pofiber
 ½ tsk Salt
Laxröra
 2 tsk Pepparrot riven
 350 g Varmrökt Lax
 2 dl Majonäs
 1,50 tsk Dill frön

Instruktioner

1

Vispa ihop ägg, grädde lätt i en bunke, riv morötterna fint tillsätt i äggsmeten tillsammans med resterande ingredienser

2

Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen väl med smör till första omgången, sedan behöver den knappast smörjas. Häll på med smet och grädda våfflorna guldbruna.

3

Hacka eller klipp varmrökta laxen i mindre bitar blanda tillsammans med krossade dillfrön,majonnäs och riven pepparrot i en bunke/skål.

Morotsvåfflor
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]