SaveShare

 250 g Mascarpone
 1 dl Vatten
 2 msk Gelatin
 1 dl Mandelmjölk SockerfriEller grädde
 0,75 dl Sötningsmedel
 1 tsk Vaniljpulver
Servera med
1

Blanda gelatinet eller agaragaren och vattnet i en liten skål tills gelatinet har lösts upp. Lägg gelatinen åt sidan i 5-10 minuter för att "blomstra"

Timer: 5 Minutes

2

Blanda ihop mascarpone, mandelmjölk, sötningsmedel och vaniljpulver i en kastrull och låt koka upp på medelvärme ca 5 min

3

Ta bort kastrullen från värmen och vispa i gelatinet tills det är helt blandat Häll i 2-4 glas och Placera i kylen i mist 2 timmar före servering. Toppa med lemoncurd eller passioncurd

Ingredienser

 250 g Mascarpone
 1 dl Vatten
 2 msk Gelatin
 1 dl Mandelmjölk SockerfriEller grädde
 0,75 dl Sötningsmedel
 1 tsk Vaniljpulver
Servera med

Instruktioner

1

Blanda gelatinet eller agaragaren och vattnet i en liten skål tills gelatinet har lösts upp. Lägg gelatinen åt sidan i 5-10 minuter för att "blomstra"

Timer: 5 Minutes

2

Blanda ihop mascarpone, mandelmjölk, sötningsmedel och vaniljpulver i en kastrull och låt koka upp på medelvärme ca 5 min

3

Ta bort kastrullen från värmen och vispa i gelatinet tills det är helt blandat Häll i 2-4 glas och Placera i kylen i mist 2 timmar före servering. Toppa med lemoncurd eller passioncurd

Mascarpone Vanilj Panacotta
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]