Skala och skär aubergine ca 1 cm bitar, hacka även tomaterna i mindre bitar och finhacka vitlöken.
Tillsätt aubergine, tomater, vitlök, persilja, olja, kryddor och vatten i kastrull , fräs på medelvärme ca 20 minuter, Rör om kontinuerligt så det inte bränns vid. Auberginen ska mjukna använd en träsked för att mosa innehållet i pannan.
Tillsätt Tomatpuré och Citronjuice Rör om och krydda med salt och peppar. Och låt koka Ytligare 10 min rör om då och då så det inte bränns vid.
Lägg röran i en skål . toppa över med olivolja och garnera med oliver, citron och hackad persilja.
Ingredienser
Instruktioner
Skala och skär aubergine ca 1 cm bitar, hacka även tomaterna i mindre bitar och finhacka vitlöken.
Tillsätt aubergine, tomater, vitlök, persilja, olja, kryddor och vatten i kastrull , fräs på medelvärme ca 20 minuter, Rör om kontinuerligt så det inte bränns vid. Auberginen ska mjukna använd en träsked för att mosa innehållet i pannan.
Tillsätt Tomatpuré och Citronjuice Rör om och krydda med salt och peppar. Och låt koka Ytligare 10 min rör om då och då så det inte bränns vid.
Lägg röran i en skål . toppa över med olivolja och garnera med oliver, citron och hackad persilja.