SaveShare
 200 g Mandlar med skal
 2 msk Naturell olja Rapsolja
 2 nypor Salt
1

Sätt ugnen på 200°C.

2

Lägg mandlarna på en bakpappersklädd plåt. Rosta i mitten av ugnen 10–12 minuter. Ta ut och låt svalna.
12Minutes

3

Mixa mandlarna i matberedare med olja och salt tills det blir slätt, ca 3–4 minuter. Lägg över i en burk och förvara mandelsmöret i kylen.

Ingredienser

 200 g Mandlar med skal
 2 msk Naturell olja Rapsolja
 2 nypor Salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C.

2

Lägg mandlarna på en bakpappersklädd plåt. Rosta i mitten av ugnen 10–12 minuter. Ta ut och låt svalna.
12Minutes

3

Mixa mandlarna i matberedare med olja och salt tills det blir slätt, ca 3–4 minuter. Lägg över i en burk och förvara mandelsmöret i kylen.

Mandelsmör
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]