Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret tillsammans med saffran, Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.
Bred ut smeten jämt i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm och smula över mandelmassan.
Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret tillsammans med saffran, Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.
Bred ut smeten jämt i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm och smula över mandelmassan.
Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.