SaveShare
 Receptet på botten Om du tycker på texten ovan så kommer du till ett recept som visar hur du gör degen
Vinbärskompotten
 2 msk Sötningsmedel
 2 dl Röda Vinbär tinade
Fyllning
 1 dl Grädde
 200 g Smetana
 3 msk Sötningsmedel
 ½ tsk Vaniljpulver
 1 tsk Kardemumma
 Toppa med Mynta
1

Gör smulorna enligt receptet (LCHF tiramisu i glas) eller kardemumma smulor du väljer själv

2

Blanda bär och sötningsmedel i en kastrull. Låt koka upp och koka tills bären har kokat sönder och är mjuka. Låt svalna

3

Vispa grädden fluffigt med elvisp tillsätt sedan smetana och sötningsmedlet (gärna pulveriserat likt florsocker) Smaka av med kardemumma och vanilj. Blanda gärna ner Vinbärskompotten i cheesecaken eller toppa med den övers i cheesecake som jag gjorde.

4

Fördela fyllningen och smulorna i glasen lägg gärna vartannat lager och toppa ev med Vinbärskompotten toppa med ett mynta blad eller citronmeliss

Ingredienser

 Receptet på botten Om du tycker på texten ovan så kommer du till ett recept som visar hur du gör degen
Vinbärskompotten
 2 msk Sötningsmedel
 2 dl Röda Vinbär tinade
Fyllning
 1 dl Grädde
 200 g Smetana
 3 msk Sötningsmedel
 ½ tsk Vaniljpulver
 1 tsk Kardemumma
 Toppa med Mynta

Instruktioner

1

Gör smulorna enligt receptet (LCHF tiramisu i glas) eller kardemumma smulor du väljer själv

2

Blanda bär och sötningsmedel i en kastrull. Låt koka upp och koka tills bären har kokat sönder och är mjuka. Låt svalna

3

Vispa grädden fluffigt med elvisp tillsätt sedan smetana och sötningsmedlet (gärna pulveriserat likt florsocker) Smaka av med kardemumma och vanilj. Blanda gärna ner Vinbärskompotten i cheesecaken eller toppa med den övers i cheesecake som jag gjorde.

4

Fördela fyllningen och smulorna i glasen lägg gärna vartannat lager och toppa ev med Vinbärskompotten toppa med ett mynta blad eller citronmeliss

LCHF Vinbärs cheesecake i glas
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]