Gör smulorna enligt receptet (LCHF tiramisu i glas) eller kardemumma smulor du väljer själv
Blanda bär och sötningsmedel i en kastrull. Låt koka upp och koka tills bären har kokat sönder och är mjuka. Låt svalna
Vispa grädden fluffigt med elvisp tillsätt sedan smetana och sötningsmedlet (gärna pulveriserat likt florsocker) Smaka av med kardemumma och vanilj. Blanda gärna ner Vinbärskompotten i cheesecaken eller toppa med den övers i cheesecake som jag gjorde.
Fördela fyllningen och smulorna i glasen lägg gärna vartannat lager och toppa ev med Vinbärskompotten toppa med ett mynta blad eller citronmeliss
Ingredienser
Instruktioner
Gör smulorna enligt receptet (LCHF tiramisu i glas) eller kardemumma smulor du väljer själv
Blanda bär och sötningsmedel i en kastrull. Låt koka upp och koka tills bären har kokat sönder och är mjuka. Låt svalna
Vispa grädden fluffigt med elvisp tillsätt sedan smetana och sötningsmedlet (gärna pulveriserat likt florsocker) Smaka av med kardemumma och vanilj. Blanda gärna ner Vinbärskompotten i cheesecaken eller toppa med den övers i cheesecake som jag gjorde.
Fördela fyllningen och smulorna i glasen lägg gärna vartannat lager och toppa ev med Vinbärskompotten toppa med ett mynta blad eller citronmeliss