SaveShare
Fyllnigen
 1 dl Färskost
 2,50 dl Riven VästebottenostFunkar såklart med annan ost
Pannering
 0,50 dl Pofiber(Vid extra krispighet använd mixad fläsksvål)
 0,50 dl Mandelmjöl
1

Ta fram en skål och blanda färskost och riven ost forma sedan smeten till bollar (detta kan vara kladdigt)

2

Vispa ihop ett ägg i en skål och blanda mandelmjöl och pofiber i en annan skål/tallrik

3

Rulla bollarna Först i mjöl-blandningen och sedan i ägget och avsluta med ytligare ett lager av mjölbladnigen

4

Fritera bollarna i en kastrull på ca 170-180 grader tills fin färg i en olja som tål hög värme rapsolja är att föredra

Ingredienser

Fyllnigen
 1 dl Färskost
 2,50 dl Riven VästebottenostFunkar såklart med annan ost
Pannering
 0,50 dl Pofiber(Vid extra krispighet använd mixad fläsksvål)
 0,50 dl Mandelmjöl

Instruktioner

1

Ta fram en skål och blanda färskost och riven ost forma sedan smeten till bollar (detta kan vara kladdigt)

2

Vispa ihop ett ägg i en skål och blanda mandelmjöl och pofiber i en annan skål/tallrik

3

Rulla bollarna Först i mjöl-blandningen och sedan i ägget och avsluta med ytligare ett lager av mjölbladnigen

4

Fritera bollarna i en kastrull på ca 170-180 grader tills fin färg i en olja som tål hög värme rapsolja är att föredra

Lchf Västerbotten bollar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]