Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt.
Smält smöret i en kastrull tillsätt tillsammans med grädden i äggsmeten
Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt de torra ingredienserna i äggsmeten rör om allt till en jämn smet. Smöra en sockerkaksform och strö med valfritt "strö bröd"s alternativt så som pofiber eller mandelmjöl. Jag rekommenderar pofiber
Hacka rabarberna i mindre bitar ca 2 cm tillsätt i smeten och rör om. Häll sedan smeten i formen grädda sedan i nedre delen av ugnen i ca 30-35 min. Eller tills kakan är fast samt har fått fin färg
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt.
Smält smöret i en kastrull tillsätt tillsammans med grädden i äggsmeten
Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt de torra ingredienserna i äggsmeten rör om allt till en jämn smet. Smöra en sockerkaksform och strö med valfritt "strö bröd"s alternativt så som pofiber eller mandelmjöl. Jag rekommenderar pofiber
Hacka rabarberna i mindre bitar ca 2 cm tillsätt i smeten och rör om. Häll sedan smeten i formen grädda sedan i nedre delen av ugnen i ca 30-35 min. Eller tills kakan är fast samt har fått fin färg