Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke väl (när jag tillsätter kokosmjölet så använder jag en sil för att slippa klumpar
Vispa ihop äggen lätt tillsammans med vattnet, blanda ner i de torra ingredienserna Låt svälla något ca 5 Minutes
Fukta handflatorna med lite kallt vatten och rulla 2 stora runda bullar. Grädda i 180 grader cirka 25 minuter. Låt svalna helt.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa.
Vispa grädden fluffigt med elvisp
Skär av toppen på alla bullar och gröp ur lite inkråm. Blanda inkråmet med mandelmassan, ta eventuellt i ytterligare lite grädde. Fördela mandelmassan i groparna och spritsa eller lägg på halva mängden vispad grädde och lägg på brödlocket. Sikta eventuellt pulveriserat sötningsmedel
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke väl (när jag tillsätter kokosmjölet så använder jag en sil för att slippa klumpar
Vispa ihop äggen lätt tillsammans med vattnet, blanda ner i de torra ingredienserna Låt svälla något ca 5 Minutes
Fukta handflatorna med lite kallt vatten och rulla 2 stora runda bullar. Grädda i 180 grader cirka 25 minuter. Låt svalna helt.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa.
Vispa grädden fluffigt med elvisp
Skär av toppen på alla bullar och gröp ur lite inkråm. Blanda inkråmet med mandelmassan, ta eventuellt i ytterligare lite grädde. Fördela mandelmassan i groparna och spritsa eller lägg på halva mängden vispad grädde och lägg på brödlocket. Sikta eventuellt pulveriserat sötningsmedel