SaveShare
 2,50 dl Grädde
 50 g Smör
 0,50 g Saffran
 1 msk Rom
 2 msk Sötningsmedel
 2 dl Hackad sötmandel
1

Rör ihop grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull ch låt sjuda på med hög värme så att det små kokar I 20 min.

2

Rör sedan ihop rom och saffran .Låt sjuda ca 10-20 min till. Tilsätt den hackad sötmandel och häll i en bakplåtsklädd form ca 10x20 placera In i frysen till den stelnat (tar ca 1 timme)

3

Lyft ur pappret med fudge ur formen. Skär i små kuber förvaras i kyl eller frys.

Ingredienser

 2,50 dl Grädde
 50 g Smör
 0,50 g Saffran
 1 msk Rom
 2 msk Sötningsmedel
 2 dl Hackad sötmandel

Instruktioner

1

Rör ihop grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull ch låt sjuda på med hög värme så att det små kokar I 20 min.

2

Rör sedan ihop rom och saffran .Låt sjuda ca 10-20 min till. Tilsätt den hackad sötmandel och häll i en bakplåtsklädd form ca 10x20 placera In i frysen till den stelnat (tar ca 1 timme)

3

Lyft ur pappret med fudge ur formen. Skär i små kuber förvaras i kyl eller frys.

LCHF Saffrans fudge
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]