Rör ihop grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull ch låt sjuda på med hög värme så att det små kokar I 20 min.
Rör sedan ihop rom och saffran .Låt sjuda ca 10-20 min till. Tilsätt den hackad sötmandel och häll i en bakplåtsklädd form ca 10x20 placera In i frysen till den stelnat (tar ca 1 timme)
Lyft ur pappret med fudge ur formen. Skär i små kuber förvaras i kyl eller frys.
Ingredienser
Instruktioner
Rör ihop grädde, smör och sötningsmedel i en kastrull ch låt sjuda på med hög värme så att det små kokar I 20 min.
Rör sedan ihop rom och saffran .Låt sjuda ca 10-20 min till. Tilsätt den hackad sötmandel och häll i en bakplåtsklädd form ca 10x20 placera In i frysen till den stelnat (tar ca 1 timme)
Lyft ur pappret med fudge ur formen. Skär i små kuber förvaras i kyl eller frys.