SaveShare
 500 g Baconi tärnigar
 400 g Morötter
 300 g Rättika
 6 st Ägg
 3,50 dl Grädde
 1 dl Vatten
 1,50 msk Fiberhusk
 2 tsk Lökpulver
 Salt och peppar
 1 dl Smält smör
1

Sätt ugnen på 215 grader och smörj en alternativt en långpanna och rosta baconen tills de har fått fin färg ca 10 min

2

Riv morötter och rättika grovt med rivjärn

3

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 Minutes . Vänd sedan ner morötterna och rättikan. Häll raggmunkssmeten över baconen i en klädd eller smord ungsäkerform eller långpanna

4

Grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter tills den har fått fin färg

Ingredienser

 500 g Baconi tärnigar
 400 g Morötter
 300 g Rättika
 6 st Ägg
 3,50 dl Grädde
 1 dl Vatten
 1,50 msk Fiberhusk
 2 tsk Lökpulver
 Salt och peppar
 1 dl Smält smör

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 215 grader och smörj en alternativt en långpanna och rosta baconen tills de har fått fin färg ca 10 min

2

Riv morötter och rättika grovt med rivjärn

3

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 Minutes . Vänd sedan ner morötterna och rättikan. Häll raggmunkssmeten över baconen i en klädd eller smord ungsäkerform eller långpanna

4

Grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter tills den har fått fin färg

LCHF Raggmunk i långpanna
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]