SaveShare
Kardemummasmulor
 100 g Smör
 2 msk Sötningsmedel
 2 tsk Kardemumma
 3 dl Mandelmjöl
Rabarberkompott
 7 dl Rabarber
 0,80 dl Sötningsmedel
 2 tsk kardemumma
fyllning
 200 g Färskost
 1 dl Vispgrädde
 1 st Citronskal
 1 st CitronSaft
 2 msk Sötningsmedel
Kardemummasmulor
1

Blanda rumsvarmt smör tillsammans med mandelmjölet ,kardemumma och sötning. Bred ut på en plåt klädd med bakplåtspapper ( ca 0,5-1 cm tjockt ) grädda i ugnen, ca 175 grader i 7-8 minuter tills den har fått fin färg. låt sedan svalna

Rabarberkompott
2

Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar och lägg i en kastrull.Koka upp på svag värme. Rabarbern avger mycket vätska av värmen. Rör om lite då och då. Lått koka i ca 10 minuter tills rabarbern är mjuk. låt kompotten svalna

Timer hittar du här: 10 Minutes

Fyllning
3

Vispa grädde och färskost fluffigt med elvisp tillsätt resterande ingredienser vispa lite till , Fördela fyllningen i valfria skålar /glas och varva med kaksmulorna och fyllningen. Avsluta med att toppa med rabarberkompotten .

Ingredienser

Kardemummasmulor
 100 g Smör
 2 msk Sötningsmedel
 2 tsk Kardemumma
 3 dl Mandelmjöl
Rabarberkompott
 7 dl Rabarber
 0,80 dl Sötningsmedel
 2 tsk kardemumma
fyllning
 200 g Färskost
 1 dl Vispgrädde
 1 st Citronskal
 1 st CitronSaft
 2 msk Sötningsmedel

Instruktioner

Kardemummasmulor
1

Blanda rumsvarmt smör tillsammans med mandelmjölet ,kardemumma och sötning. Bred ut på en plåt klädd med bakplåtspapper ( ca 0,5-1 cm tjockt ) grädda i ugnen, ca 175 grader i 7-8 minuter tills den har fått fin färg. låt sedan svalna

Rabarberkompott
2

Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar och lägg i en kastrull.Koka upp på svag värme. Rabarbern avger mycket vätska av värmen. Rör om lite då och då. Lått koka i ca 10 minuter tills rabarbern är mjuk. låt kompotten svalna

Timer hittar du här: 10 Minutes

Fyllning
3

Vispa grädde och färskost fluffigt med elvisp tillsätt resterande ingredienser vispa lite till , Fördela fyllningen i valfria skålar /glas och varva med kaksmulorna och fyllningen. Avsluta med att toppa med rabarberkompotten .

LCHF Rabarber cheesecake i glas
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]