Blanda rumsvarmt smör tillsammans med mandelmjölet ,kardemumma och sötning. Bred ut på en plåt klädd med bakplåtspapper ( ca 0,5-1 cm tjockt ) grädda i ugnen, ca 175 grader i 7-8 minuter tills den har fått fin färg. låt sedan svalna
Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar och lägg i en kastrull.Koka upp på svag värme. Rabarbern avger mycket vätska av värmen. Rör om lite då och då. Lått koka i ca 10 minuter tills rabarbern är mjuk. låt kompotten svalna
Timer hittar du här: 10 Minutes
Vispa grädde och färskost fluffigt med elvisp tillsätt resterande ingredienser vispa lite till , Fördela fyllningen i valfria skålar /glas och varva med kaksmulorna och fyllningen. Avsluta med att toppa med rabarberkompotten .
Ingredienser
Instruktioner
Blanda rumsvarmt smör tillsammans med mandelmjölet ,kardemumma och sötning. Bred ut på en plåt klädd med bakplåtspapper ( ca 0,5-1 cm tjockt ) grädda i ugnen, ca 175 grader i 7-8 minuter tills den har fått fin färg. låt sedan svalna
Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar och lägg i en kastrull.Koka upp på svag värme. Rabarbern avger mycket vätska av värmen. Rör om lite då och då. Lått koka i ca 10 minuter tills rabarbern är mjuk. låt kompotten svalna
Timer hittar du här: 10 Minutes
Vispa grädde och färskost fluffigt med elvisp tillsätt resterande ingredienser vispa lite till , Fördela fyllningen i valfria skålar /glas och varva med kaksmulorna och fyllningen. Avsluta med att toppa med rabarberkompotten .