UPPDATERAT RECEPT 2020-07-15
Sätt ugnen på 180 gr, vispa ägg,sötning och smält smör fluffigt med elvisp några minuter.
I en annan bunke blandar du alla torra ingredienser. Blanda ner dom torra ingredienser i äggsmeten och rör om väl.
Riv morötterna och Ingefära fint på ett rivjärn. Hacka nötterna fint och tillsätt sedan i smeten.
Häll i smeten i en rund form (diameter 23cm), Grädda kakan i 30 till 35 minuter.Känn med en provsticka i mitten. Om den är torr när du drar upp den, då är botten klar. Ta ut kakan och låt sedan svalna helt.
Vispa smör,citron juice + skal och sötningsmedel krämigt med elvisp. Vispa i färskosten,bred sedan över frostingen på kakan och låt stå i kyl i ca 20min
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 gr, vispa ägg,sötning och smält smör fluffigt med elvisp några minuter.
I en annan bunke blandar du alla torra ingredienser. Blanda ner dom torra ingredienser i äggsmeten och rör om väl.
Riv morötterna och Ingefära fint på ett rivjärn. Hacka nötterna fint och tillsätt sedan i smeten.
Häll i smeten i en rund form (diameter 23cm), Grädda kakan i 30 till 35 minuter.Känn med en provsticka i mitten. Om den är torr när du drar upp den, då är botten klar. Ta ut kakan och låt sedan svalna helt.
Vispa smör,citron juice + skal och sötningsmedel krämigt med elvisp. Vispa i färskosten,bred sedan över frostingen på kakan och låt stå i kyl i ca 20min