SaveShare
 400 g Lax
 1 dl Kokosmjöl
 4 dl Fläskesvål Malt
 1 msk Vatten
 2 st Ägg
Smaksättnig
 2 msk Sockerfri tacokrydda
Eller
 2 tsk Paprikapulver
 2 tsk Lökkrydda
1

Skär laxen i mindre bitar (ca 3 x 3 cm) och krydda med salt och peppar runt om.

2

Vispa äggen och vattnet med en gaffel i en tallrik.

3

Blanda kokosmjölet tillsammans med tacokrydda eller paprikapulver och lök krydda i en skål.

4

Kör fläsksvålarna i en matberedare/mixer så att det blir till ett mjöl.Häll upp fläskvålsmjölet i en tallrik.

5

Nu skall vi planera alla bitar. Vänd Laxen i kokosmjölet först, sedan i ägget och sist i fläsksvålarna. Lägg bitarna på en tallrik så länge tills det att du har planerat alla.

6

Stek laxen på medelhög värme tills laxen har fått en gyllenbrun och fin färg. Det tar cirka 3-4 min per sida

Ingredienser

 400 g Lax
 1 dl Kokosmjöl
 4 dl Fläskesvål Malt
 1 msk Vatten
 2 st Ägg
Smaksättnig
 2 msk Sockerfri tacokrydda
Eller
 2 tsk Paprikapulver
 2 tsk Lökkrydda

Instruktioner

1

Skär laxen i mindre bitar (ca 3 x 3 cm) och krydda med salt och peppar runt om.

2

Vispa äggen och vattnet med en gaffel i en tallrik.

3

Blanda kokosmjölet tillsammans med tacokrydda eller paprikapulver och lök krydda i en skål.

4

Kör fläsksvålarna i en matberedare/mixer så att det blir till ett mjöl.Häll upp fläskvålsmjölet i en tallrik.

5

Nu skall vi planera alla bitar. Vänd Laxen i kokosmjölet först, sedan i ägget och sist i fläsksvålarna. Lägg bitarna på en tallrik så länge tills det att du har planerat alla.

6

Stek laxen på medelhög värme tills laxen har fått en gyllenbrun och fin färg. Det tar cirka 3-4 min per sida

LCHF Laxnuggets
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]