Blanda moset ca 5 dl tillsammans med ägget tillsätt de torra ingredienserna och blanda väll tills en deg likande konsistens har bildats "låt degen stå" under tiden du steker löken och baconen
Stek lök och bacon tills de har fått fin färg ska räka till både fyllningen och som tillbehör
Forma biffar ca 9 st tryck ut "degen" i din handflata som ex eller på en skärbräda lägg ca 1 msk fyllning i mitten och vik ihop så att fyllningen hamnar i mitten Vänd sedan "kroppkakan" lätt i pofiber och upprepa detta tills att degen är slut
Stek "kroppkakorna" i rikligt med smör och olja ca 2-3 min per sida på hög/medelhög värme
3 Minutes
Servera med stekt lök, bacon, sockerfria rårörda lingon och rikligt med smält smör Smaklig måltid
Ingredienser
Instruktioner
Blanda moset ca 5 dl tillsammans med ägget tillsätt de torra ingredienserna och blanda väll tills en deg likande konsistens har bildats "låt degen stå" under tiden du steker löken och baconen
Stek lök och bacon tills de har fått fin färg ska räka till både fyllningen och som tillbehör
Forma biffar ca 9 st tryck ut "degen" i din handflata som ex eller på en skärbräda lägg ca 1 msk fyllning i mitten och vik ihop så att fyllningen hamnar i mitten Vänd sedan "kroppkakan" lätt i pofiber och upprepa detta tills att degen är slut
Stek "kroppkakorna" i rikligt med smör och olja ca 2-3 min per sida på hög/medelhög värme
3 Minutes
Servera med stekt lök, bacon, sockerfria rårörda lingon och rikligt med smält smör Smaklig måltid