SaveShare
Vitkålsmos
 ½ st Vitkål
 100 g Smör
 Valfria kryddor
Kroppkakorna
 5 dl Vitkålsmos Gjort på mitt recept för bästa resultat
 1 dl Kokosmjöl
 1 dl Pofiber
 ½ msk Fiberhusk
 Valfria kryddor
Fyllnig
 1 st Gul Lök
 ½ st Paket bacon 140 gram per paket
1

Blanda moset ca 5 dl tillsammans med ägget tillsätt de torra ingredienserna och blanda väll tills en deg likande konsistens har bildats "låt degen stå" under tiden du steker löken och baconen

2

Stek lök och bacon tills de har fått fin färg ska räka till både fyllningen och som tillbehör

3

Forma biffar ca 9 st tryck ut "degen" i din handflata som ex eller på en skärbräda lägg ca 1 msk fyllning i mitten och vik ihop så att fyllningen hamnar i mitten Vänd sedan "kroppkakan" lätt i pofiber och upprepa detta tills att degen är slut

4

Stek "kroppkakorna" i rikligt med smör och olja ca 2-3 min per sida på hög/medelhög värme
3 Minutes

5

Servera med stekt lök, bacon, sockerfria rårörda lingon och rikligt med smält smör Smaklig måltid

Ingredienser

Vitkålsmos
 ½ st Vitkål
 100 g Smör
 Valfria kryddor
Kroppkakorna
 5 dl Vitkålsmos Gjort på mitt recept för bästa resultat
 1 dl Kokosmjöl
 1 dl Pofiber
 ½ msk Fiberhusk
 Valfria kryddor
Fyllnig
 1 st Gul Lök
 ½ st Paket bacon 140 gram per paket

Instruktioner

1

Blanda moset ca 5 dl tillsammans med ägget tillsätt de torra ingredienserna och blanda väll tills en deg likande konsistens har bildats "låt degen stå" under tiden du steker löken och baconen

2

Stek lök och bacon tills de har fått fin färg ska räka till både fyllningen och som tillbehör

3

Forma biffar ca 9 st tryck ut "degen" i din handflata som ex eller på en skärbräda lägg ca 1 msk fyllning i mitten och vik ihop så att fyllningen hamnar i mitten Vänd sedan "kroppkakan" lätt i pofiber och upprepa detta tills att degen är slut

4

Stek "kroppkakorna" i rikligt med smör och olja ca 2-3 min per sida på hög/medelhög värme
3 Minutes

5

Servera med stekt lök, bacon, sockerfria rårörda lingon och rikligt med smält smör Smaklig måltid

LCHF Kroppkakor – gjorda på vitkålsmos
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 3 Average: 4.3]