SaveShare
Grundrecept
 1,50 dl Keso
 2 tsk Psyllium husk (fiberhusk)
 2 st Ägg
Smaksättnig ca 1 tsk av en krydda (valfritt)
 1. Kardemumma
 2. Kanel
1

Vispa ihop ägg och keso tillsätt sedan i fiberhusken, Låt svälla i minst 5 Minutes

2

Stek plättarna tills dom har fått fin färg på båda sidor (ca 1,30 min-2 min per sida) i rikligt med smör eller olja. Vänd plättarna inte för tidigt för då finns risken att dom fastnar i pannan.

3

Servera med valfritt tillbehör

Ingredienser

Grundrecept
 1,50 dl Keso
 2 tsk Psyllium husk (fiberhusk)
 2 st Ägg
Smaksättnig ca 1 tsk av en krydda (valfritt)
 1. Kardemumma
 2. Kanel

Instruktioner

1

Vispa ihop ägg och keso tillsätt sedan i fiberhusken, Låt svälla i minst 5 Minutes

2

Stek plättarna tills dom har fått fin färg på båda sidor (ca 1,30 min-2 min per sida) i rikligt med smör eller olja. Vänd plättarna inte för tidigt för då finns risken att dom fastnar i pannan.

3

Servera med valfritt tillbehör

LCHF Kesoplättar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]