SaveShare
Chokladkakan
 2 st Ägg
 2 msk Kokosmjöl
 1,50 dl Hasselnötsmjöl
 30 g Smält smör
 2 msk Grädde
 2 msk Sötningsmedel
 1 tsk Bakpulver
 1,50 msk Kakao
 30 g Hackad choklad
1

Vispa upp äggen lätt i en bunke tillsätt smält smör och grädden. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper)

2

Grädda på 175 grader tills den är fast ca 15 minuter Låt kakan svalna och du inte vill servera den varm

Ingredienser

Chokladkakan
 2 st Ägg
 2 msk Kokosmjöl
 1,50 dl Hasselnötsmjöl
 30 g Smält smör
 2 msk Grädde
 2 msk Sötningsmedel
 1 tsk Bakpulver
 1,50 msk Kakao
 30 g Hackad choklad

Instruktioner

1

Vispa upp äggen lätt i en bunke tillsätt smält smör och grädden. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper)

2

Grädda på 175 grader tills den är fast ca 15 minuter Låt kakan svalna och du inte vill servera den varm

LCHF hasselnötskaka
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]