SaveShare
 200 g Halloumi
 3 st Ägg
 3,50 dl Mandelmjöl
 1 tsk Xantangummi
 3 msk Vatten
 1 msk Olivolja
 3 msk Pesto
 2 dl Hackad spenat
 1 tsk Bikarbonat
 2 tsk Vinäger
Kryddor
 ½ tsk Salt
Topping
 1 tsk Olivolja
 Örtagårdskrydda eller annan kryddblandning (utan socker,druvsocker mm)
 Torkade kryddor
 Peso
 Pinjenötter eller solroskärnor
1

Mixa halloumin i en mixer /matberedare till den har smulats till mindre bitar, tillsätt äggen och mixa slät ca 10 sek till .

2

Häll ner i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet och tillsätt slutligen den hackade spenat, peston och de resterande ingredienserna.

3

Bred ut degen jämt i en from ca 25x 18 cm eller på annan valfri storlek på form och toppa med pesto, pinjenötter, solroskärnor och ringla över ca 1 tsk olivolja.

4

Grädda på 175 gr ca 30-35 min eller tills brödet är fast

Ingredienser

 200 g Halloumi
 3 st Ägg
 3,50 dl Mandelmjöl
 1 tsk Xantangummi
 3 msk Vatten
 1 msk Olivolja
 3 msk Pesto
 2 dl Hackad spenat
 1 tsk Bikarbonat
 2 tsk Vinäger
Kryddor
 ½ tsk Salt
Topping
 1 tsk Olivolja
 Örtagårdskrydda eller annan kryddblandning (utan socker,druvsocker mm)
 Torkade kryddor
 Peso
 Pinjenötter eller solroskärnor

Instruktioner

1

Mixa halloumin i en mixer /matberedare till den har smulats till mindre bitar, tillsätt äggen och mixa slät ca 10 sek till .

2

Häll ner i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet och tillsätt slutligen den hackade spenat, peston och de resterande ingredienserna.

3

Bred ut degen jämt i en from ca 25x 18 cm eller på annan valfri storlek på form och toppa med pesto, pinjenötter, solroskärnor och ringla över ca 1 tsk olivolja.

4

Grädda på 175 gr ca 30-35 min eller tills brödet är fast

LCHF Halloumi Pesto focaccia
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]