Värm ugnen till 180C och förbered en plåt en bakplåtspapper. Hacka kokochipsen och chokladen till mindre bitar dom ska inte hackas för mycket så att de liknar riven kokos utan fortfarande vara lite grövre.
Blanda alla torra ingredienser i en skål (mandelmjöl, sötningsmedel , xantangummi, bakpulver, salt, hackade mandelspån, kokoschip och chokladen. Rör om tills allt har blandats väl
Tillsätt de smälta smöret och ägget blanda tills en deg har bildats forma degen till ca 6-9 kakor beroende storlek.
Platta ut kakorna dom kommer att vara högre i ugnen på grund utav Xantangummi och bakpulvret så gör ej kakorna för tjocka om det inte önskas Baka i 12-15 minuter tills kakorna har fått en gyllen färg
Ingredienser
Instruktioner
Värm ugnen till 180C och förbered en plåt en bakplåtspapper. Hacka kokochipsen och chokladen till mindre bitar dom ska inte hackas för mycket så att de liknar riven kokos utan fortfarande vara lite grövre.
Blanda alla torra ingredienser i en skål (mandelmjöl, sötningsmedel , xantangummi, bakpulver, salt, hackade mandelspån, kokoschip och chokladen. Rör om tills allt har blandats väl
Tillsätt de smälta smöret och ägget blanda tills en deg har bildats forma degen till ca 6-9 kakor beroende storlek.
Platta ut kakorna dom kommer att vara högre i ugnen på grund utav Xantangummi och bakpulvret så gör ej kakorna för tjocka om det inte önskas Baka i 12-15 minuter tills kakorna har fått en gyllen färg