SaveShare
 60 g Mörk Choklad
 1 dl Grädde
 3 st Äggulor
 1 tsk Vaniljpulver
 3 st Äggvitor
 ½ dl Sötningsmedel
1

Koka upp grädden i en kastrull stäng av värmen och tillsätt chokladen rör om väl tills all choklad är smält. Blanda tillsammans med äggulorna och tillsätt vaniljen

2

Vispa äggvitan fluffigt med elvisp efter du har visat ett tag så tillsätter du sötningen

3

Vänd försiktigt ner 1/3 av äggvitan i taget i chokladsmeten

4

Smörj formarna och häll smeten i 5 st Ramekin formar ca 8 cm grädda dem i nedre delen av ugnen i cirka 15-20 minuter på 180 grader Servera genast. Förberedd tillbehör i förväg

Ingredienser

 60 g Mörk Choklad
 1 dl Grädde
 3 st Äggulor
 1 tsk Vaniljpulver
 3 st Äggvitor
 ½ dl Sötningsmedel

Instruktioner

1

Koka upp grädden i en kastrull stäng av värmen och tillsätt chokladen rör om väl tills all choklad är smält. Blanda tillsammans med äggulorna och tillsätt vaniljen

2

Vispa äggvitan fluffigt med elvisp efter du har visat ett tag så tillsätter du sötningen

3

Vänd försiktigt ner 1/3 av äggvitan i taget i chokladsmeten

4

Smörj formarna och häll smeten i 5 st Ramekin formar ca 8 cm grädda dem i nedre delen av ugnen i cirka 15-20 minuter på 180 grader Servera genast. Förberedd tillbehör i förväg

LCHF Chokladsufflé
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]