Vispa upp äggen lätt i en bunke tillsätt smält smör och grädden. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper) grädda på 175 grader tills den är fast ca 15 -17 min Låt kakan svalna.
Koka upp grädden i en stekpanna tillsammans med sötningen ca 5 min på medelhög värme. Det ska bubbla ganska rejält tillsätt kakaon och kaffe och rör om med en visp väl låt sedan koka ytterligare 5-7 min eller tills det tjocknar.
Stäng av värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den har smält. låt krämen svalna något innan du toppar den jämt över chokladkakan och placerar i kylen ca 10-20 min . (gör gärna några hål i kakan innan du häller på krämen)
Skär i valfri storlek på bitar ca 5-10 st
Ingredienser
Instruktioner
Vispa upp äggen lätt i en bunke tillsätt smält smör och grädden. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper) grädda på 175 grader tills den är fast ca 15 -17 min Låt kakan svalna.
Koka upp grädden i en stekpanna tillsammans med sötningen ca 5 min på medelhög värme. Det ska bubbla ganska rejält tillsätt kakaon och kaffe och rör om med en visp väl låt sedan koka ytterligare 5-7 min eller tills det tjocknar.
Stäng av värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den har smält. låt krämen svalna något innan du toppar den jämt över chokladkakan och placerar i kylen ca 10-20 min . (gör gärna några hål i kakan innan du häller på krämen)
Skär i valfri storlek på bitar ca 5-10 st