1 st Ägg
 50 g Smör
 60 g Mörk Choklad 70-80 %
 ½ tsk Vaniljpulver
1

Sätt ugnen på 200 grader, smörj 2 små ugnsfasta formar

2

Smält smöret och tillsätt sedan chokladen och blada om tills den har smält ej för hög värme då bränns chokladen. Vispa sedan ägg + vaniljpulver fluffigt ca 2 min

3

Rör i chokladbalnigen i äggsmeten blanda till en jämn smet som nu börjar tjockna häll ner smeten i dem smorde ungs formarna Och placera dem lägst ned i ugnen grädda dem ca 5-7 minuter alla ugnar är olika till den krämighet du tycker om för mig är 7 min bäst.

4

Låt svalna ca 5 min och servera med grädde och med bär

Ingredienser

 1 st Ägg
 50 g Smör
 60 g Mörk Choklad 70-80 %
 ½ tsk Vaniljpulver

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader, smörj 2 små ugnsfasta formar

2

Smält smöret och tillsätt sedan chokladen och blada om tills den har smält ej för hög värme då bränns chokladen. Vispa sedan ägg + vaniljpulver fluffigt ca 2 min

3

Rör i chokladbalnigen i äggsmeten blanda till en jämn smet som nu börjar tjockna häll ner smeten i dem smorde ungs formarna Och placera dem lägst ned i ugnen grädda dem ca 5-7 minuter alla ugnar är olika till den krämighet du tycker om för mig är 7 min bäst.

4

Låt svalna ca 5 min och servera med grädde och med bär

LCHF Chokladfondant
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]