Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna
Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.
Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla
Ingredienser
Instruktioner
Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna
Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.
Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla