SaveShare
 1 dl Mandelmjöl
 1,50 dl Riven kokos
 2,50 msk Kokosmjöl
 2 msk Kakao
 1 tsk vaniljpulver
 100 g Rumsvarmt smör
 50 g Mörk choklad
 3 msk Sötningsmedel
 1 msk Kallt kaffe
Att rulla i
 1 dl Riven kokos
1

Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna

2

Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.

3

Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla

Ingredienser

 1 dl Mandelmjöl
 1,50 dl Riven kokos
 2,50 msk Kokosmjöl
 2 msk Kakao
 1 tsk vaniljpulver
 100 g Rumsvarmt smör
 50 g Mörk choklad
 3 msk Sötningsmedel
 1 msk Kallt kaffe
Att rulla i
 1 dl Riven kokos

Instruktioner

1

Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna

2

Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.

3

Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla

LCHF chokladbollar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 7 Average: 4.3]