Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme , smält smöret tillsammans med sötning och grädden blanda ingredienserna väl.
Låt koka upp och koka ca 5-10 minuter. Koka på medelvärme så det bubblar ordentligt. Rör om lite då och då grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerat något.
timer hittar du här 10 Minutes
Tillsätt kokosflingorna. Rör om så det blir väl blandat. låt kokosen svalna något
Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper . Ställ kylskåpskallt eller kallare och låt stelna.I frysen tar det ca 30 minuter. I kylskåp tar det ca 2 timmar.
Koka upp grädden, tillsätt chokladen och rör tills den smält helt. Häll chokladen över bounty botten och låt stelna i frysen ca 20 min. Skär i valfri storlek på bitar.
Ingredienser
Instruktioner
Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme , smält smöret tillsammans med sötning och grädden blanda ingredienserna väl.
Låt koka upp och koka ca 5-10 minuter. Koka på medelvärme så det bubblar ordentligt. Rör om lite då och då grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerat något.
timer hittar du här 10 Minutes
Tillsätt kokosflingorna. Rör om så det blir väl blandat. låt kokosen svalna något
Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper . Ställ kylskåpskallt eller kallare och låt stelna.I frysen tar det ca 30 minuter. I kylskåp tar det ca 2 timmar.
Koka upp grädden, tillsätt chokladen och rör tills den smält helt. Häll chokladen över bounty botten och låt stelna i frysen ca 20 min. Skär i valfri storlek på bitar.
One Comment
Anna_b82
Posted on: 17 maj, 2020bountykaka är något som alltid kommer att finnas i min frys. Sååå god och lätt att bara ta fram om man vill ha. En räddare i nöden