SaveShare
Bounty botten
 20 g Smör
 2,50 dl Grädde
 2 msk sötningsmedel
 4 dl Kokosflingor
Chokladöverdrag
 65 g Choklad hög kakaohalt (>80%)
 1 dl Grädde
1

Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme , smält smöret tillsammans med sötning och grädden blanda ingredienserna väl.

2

Låt koka upp och koka ca 5-10 minuter. Koka på medelvärme så det bubblar ordentligt. Rör om lite då och då grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerat något.

timer hittar du här 10 Minutes

3

Tillsätt kokosflingorna. Rör om så det blir väl blandat. låt kokosen svalna något

4

Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper . Ställ kylskåpskallt eller kallare och låt stelna.I frysen tar det ca 30 minuter. I kylskåp tar det ca 2 timmar.

5

Koka upp grädden, tillsätt chokladen och rör tills den smält helt. Häll chokladen över bounty botten och låt stelna i frysen ca 20 min. Skär i valfri storlek på bitar.

Ingredienser

Bounty botten
 20 g Smör
 2,50 dl Grädde
 2 msk sötningsmedel
 4 dl Kokosflingor
Chokladöverdrag
 65 g Choklad hög kakaohalt (>80%)
 1 dl Grädde

Instruktioner

1

Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme , smält smöret tillsammans med sötning och grädden blanda ingredienserna väl.

2

Låt koka upp och koka ca 5-10 minuter. Koka på medelvärme så det bubblar ordentligt. Rör om lite då och då grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerat något.

timer hittar du här 10 Minutes

3

Tillsätt kokosflingorna. Rör om så det blir väl blandat. låt kokosen svalna något

4

Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper . Ställ kylskåpskallt eller kallare och låt stelna.I frysen tar det ca 30 minuter. I kylskåp tar det ca 2 timmar.

5

Koka upp grädden, tillsätt chokladen och rör tills den smält helt. Häll chokladen över bounty botten och låt stelna i frysen ca 20 min. Skär i valfri storlek på bitar.

Lchf Bounty
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 4]