Krispiga Panerade zuchinibollar i air fryer

Publicerad 2021-04-18
Uppdaterad 2023-05-10
1
Krispiga panerade zuchinibollar i air fryer en dunder rätt för dig som behöver hitta inspiration till din airfryer om du äter en lågkolhydratskost eller inte tål gluten. Servera dem med gärna med vitlöks majonnäs och en sallad
Ingredienser 8
Svårighet: Medel
35 min

Ingredienser

3 Portioner

Att rulla i

Gör så här

  1. 1

    Vrid ur vätskan från zucchinin med en handduk, helst i två omgångar. Tillsätt sedan zucchini, kokosmjöl, riven ost och ägg i en medelstor skål. Rör om och blanda tills allt är jämnt blandat. Smaksätt med alla kryddorna och tillsätt gärna fler kryddor efter eget behov.

  2. 2

    Rulla zucchiniblandningen till bollar och använd gärna ett matskedsmått för att göra bollarna jämnstora.

  3. 3

    Mixa fläsksvålen i en mixer tills de har blivit till ett mjöl, eller tills de har mixats till väldigt små bitar/kross. Rulla bollarna lätt i fläsksvålen.

  4. 4

    Baka bollarna och toppa dem med lite olivolja. Grädda dem i ugnen på 185-200 grader i cirka 20-25 minuter, eller tills de är gyllene och krispiga. Om du använder en air fryer, ställ in den på 200 grader, placera bollarna i ett lager, toppa med olivolja, och tillaga dem i cirka 8-10 minuter, eller tills de är gyllene och krispiga.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar